2011 m. sausio 15 d., šeštadienis

Kosmetika

Amerikos dermatologijos akademija parodė, kad vidutiniškai suaugusių amerikiečių naudoti mažiausiai septyni įvairių kosmetikos arba kosmetikos produktams per parą.
Dalykas yra tai, kad produktų, pavyzdžiui, šampūnams, colognes, dezodorantai, drėkinančių ir kitų kosmetikos tapo sudėtine žmonių kasdienio asmens kasdienybe ir jie laikomi neišvengiama šių dienų.
Kosmetika pirmiausia naudojama siekiant sustiprinti grožio ir kai kurie žmonės tapo tokie priklausomi nuo jų, kad jie tampa gyvenimo būdu.
Be jokių papildomų paaiškinimų matyti, ir labai suprantama, kad yra keletas nurodytų ingredientų tokiu kosmetika, kad veikia kaip antigenai ar sukelti medžiagų alerginių reakcijų, pavyzdžiui, kvepalų ir konservantų.
Kosmetikos alergijos nėra taip paplitę. Tačiau, ekspertų ir tyrimų buvo nustatyta, kad vidutiniškai apie 10% šalies gyventojų yra tikimasi, kad formą ar patirtis kosmetikos alergijos forma per savo gyvenimą.
Bet tai būtų logiška teigti, kad moterys yra labiau linkusios patirti kosmetika alergijos, nei vyrai.
Simptomai kosmetikos alergijos
Iš esmės, yra tik dvi pagrindinės odos reakcijos, kurios bus aiškiai rodo, kad kosmetikos alergijos simptomai. Tai yra alerginis kontaktinis dermatitas ir dirginančios kontaktinis dermatitas.
Dažniausiai apraiška alergija nuo kosmetikos yra uždegimas užkrėstų odos plotą. Įtakos vietoje būtų eksponuoti paraudimas ir patinimas, ir didžiąją laiko dalį, šios dvi ligos simptomai yra atliekami su nuo lengvo iki sunkaus niežulys.
Pagrindinio ir pradinio simptomai kosmetika dermatitas karto rodomi ar sukurti po oda buvo su kosmetikos gaminiais.
Simptomai kosmetikos alergija atsiranda, kai oda skyla po kontakto su nustatytais atšiaurių cheminių medžiagų. Po kontakto, yra tų medžiagų arba alergenų iš karto ir tiesiogiai paveikti ir sužeisti odos išorinis sluoksnis, todėl simptomų atsiradimo.
Kaip ir bet kurios kitos formos alergijos, kosmetika alergijos neturėtų būti laikoma liga. Greičiau tai yra tiesiog normali reakcija, kaip organizmo apsauginė imuninė sistema išmeta arba atmeta užsienio ir kenksmingų medžiagų.
Gydymas kosmetika alergijos
Kremai ir tepalai specialiai pagamintos gydyti kosmetikos alergija yra be receptų per mažmenininkus ir vaistinės.
Dauguma iš šių vaistų sudėtyje yra kortizono į hidrokortizono acetato ir hidrokortizono forma. Cortisones padėti sumažinti paraudimas, patinimas ir niežulys per kosmetikos alergijos simptomų atsiradimo.
Sunkiais atvejais, gydytojų paskirti papildomą karių vaistai ir tepalai, kurie gali iš karto ir veiksmingai sumažinti alergijos. Antibiotikai yra reikalingi jeigu pūslelės odoje, kurią sukelia kosmetika alergijos, įtrūkimai ir užsikrečia.
Kaip išvengti kosmetika alergijos
Yra keletas rekomenduojamų priemonių, kurios gali padėti jums išvengti perkančiosios kosmetika alergijos. Atkreipkite dėmesį į šių būdų.
- Prieš vartojant bet kokį kosmetikos gaminius, skaityti jo etiketes. Atkreipkite dėmesį į veikliųjų medžiagų, kurios gali akivaizdžiai sukelti alerginę reakciją jūsų odai. Ieškoti produktų ir alternatyvas, kuriuose nėra tokių sudedamųjų dalių. - Atlikti mini-patch bandymai siekiant nustatyti, ar nauju kosmetikos gaminiu yra per stiprus jūsų odai. Tai daroma trina savo riešą su produktų ir stebėti bet paraudimas ar recatio per 24 valandas. - Pirkdami kosmetikos priemones, pasiimti tuos, kurie yra labai paprastas kosmetikos formules. - Kai dėvint kvepalams, taikyti jį savo drabužius, o ne odą.
Tai tu nieko blogo, jei jums praeiti kelios atsargumo priemonių siekiant išvengti vis kosmetika alergijos. Prevencija yra geriau, kad procedūros. Atminkite, kosmetikos, alergija, kaip bet kuris kitas alergijas, yra tik pagydomas, nepagydoma.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą